وي با اشاره به اينکه پيشنهاد ميزباني منطقهاي ايران با توجه به تلاشهاي بي وقفهاي که مسئولان صنايعدستي کشور به عمل آوردند، مورد پذيرش قرار گرفت، اظهار داشت: اين پيشنهاد با ميزباني استان همدان مطرح شد که مورد پذيرش اعضاء قرار گرفت.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي ادامه داد: با توجه به پتانسيلهاي بالاي استان همدان در بخش صنايعدستي و توافقاتي که با مسئولان استاني و به ويژه استاندار به عمل آمد حق اين ميزباني به استان همدان رسيد.
هاتفي با بيان اينکه زمان دقيق برپايي اين نشست به نوامبر سال آينده مربوط ميشود، گفت: با پذيرش اين درخواست در حال حاضر نسبت به نحوه برگزاري مناسب اين برنامه در استان همدان در حال تبادل نظر با مسئولان استاني هستيم.
وي در ادامه اظهار داشت: آنچه در حال حاضر براي برپايي مناسب اين نشست نياز داريم همکاري با تشکلهاي مردم نهاد صنايع دستي براي حضور در اين گردهمايي است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي کشور با تأکيد بر اينکه از اين تشکلها دعوت به عمل مي آيد تا نسبت به فعاليتهاي مجمع جهاني صنايعدستي آشنا شده و در اين نشست حضوري فعال داشته باشند.
هاتفي فارمد تصريح کرد: 20 تا 30 عضو از اين تشکلها به طور حتم در نشست منطقهاي مجمع جهاني صنايع دستي حضور خواهند داشت.
وي خاطرنشان کرد: مجمع جهاني صنايع دستي پنج منطقه جهاني را در برميگيرد که جمهوري اسلامي ايران جزء منطقه آسيا و اقيانوسيه(APR) قرار گرفته است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي اظهار اميدواري کرد: با حضور نمايندگان کشورهاي عضو در منطقه آسيا و اقيانوسيه(APR)، در نششست منطقهاي سال آينده تلاش ميکنيم شرايط ميزباني براي نشست جهاني اين مجمع را فراهم کنيم.
حسين هاتفي فارمد يادآور شد: اميدوارم در پيشبرد برنامههاي صنايع دستي کشور تا حدي پيش برويم که به رياست منطقهاي اين مجمع و همچنين رياست جهاني در سالهاي آينده دست يابيم./111
انتهای پیام/